کد خبر 324224
تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۹

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به منتقدان فرهنگی گفت: شما نگران ساپورت پوشیدن خانم‌ها در سطح شهر هستید ولی ما نگران وضع اقتصادی و جوانان هستیم.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در نقد مواضع فرهنگی علی جنتی نوشت: علی جنتی با شرکت در همایش حزبی «مردم سالاری» تحت عنوان «ما دل‌آرامیم» که اختصاص به حمایت از دیپلماسی دولت داشت، گفت: نگرانی ما با نگرانی شما متفاوت است، شما نگران این هستید که چرا یک خانم در شهر ساپورت پوشیده ما هم معتقدیم که باید دولت در این زمینه روش‌هایی را برای اصلاح در پیش بگیرد اما نگرانی ما نگرانی وضع اقتصادی و جوانان است که با مشکل ازدواج، مسکن و شغل درگیرند و این ام‌الفساد مشکلات شده است.
وی افزود: ما نگرانی‌های عمیق‌تری داریم. نگران آینده کشور، وضع اقتصاد، میلیون‌ها جوان بیکار که نمی‌توانند ازدواج کنند و نمی‌توانند مسکن بخرند هستیم که همه اینها ام‌الفساد است. سرقت در حال افزایش است، فساد اخلاقی زیاد شده، سن روسپیگری پایین آمده و بنیان خانواده دچار آسیب شده که ناشی از همین مشکلات است.
وی افزود: ما نگران سقوط اخلاقی جامعه هستیم. ما نگران فروپاشی خانواده هستیم. از هر سه خانواده تهرانی یکی به طلاق می‌انجامد 25 درصد ازدواج‌ها به طور کلی نهایتا به طلاق می‌رسند و ما باید نگران اینها باشیم.
وی همچنین در حاشیه این نشست حزبی که در هتل المپیک برگزار شد، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما معتقدید که مکتب اعتدال از نیاوران آغاز شده است؟ اظهار داشت: خیر. مکتب اعتدال از آنجا آغاز نشده است. فکر می‌کنم بحث اعتدال از سال 68 شروع شده و آقای هاشمی رفسنجانی در آن زمان بدون اینکه اعلام کنند اصولا شعارشان اعتدال بود و همیشه بحث‌شان این بود که نه به چپ و راست برویم و نه به سمت افراط و تفریط حرکت کنیم بلکه راه میانه را برویم و بنیانگذار اعتدال، وی بوده است.
با فرض اینکه وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی قائل به ربط می‌باشد، باید یادآور شد:
اولا مسئله بی‌حجابی و کار سازمان یافته‌ای که دشمن در ترویج آن انجام می‌دهد، چه ارتباطی به مشکل اقتصاد دارد؟ یعنی لازمه اهتمام به موضوعاتی نظیر اقتصاد و اشتغال و مسکن، غفلت از بدحجابی است؟ یا به خاطر داشتن دغدغه اقتصاد، باید در حوزه فرهنگ و ارزش‌های اسلامی ولنگاری پیشه کرد؟!
ثانیا آقای علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است و نه وزیر اقتصاد یا صنعت و رفاه. بنابراین ایشان نمی‌تواند به جای پاسخگویی در زمینه مسئولیت خود و برخی کوتاهی‌ها در این زمینه، از مشکلات اقتصادی سخن بگوید. اصرار بر این امر به معنای سلب صلاحیت ایشان از خود است ضمن اینکه اگر کاربلد امور اقتصادی هستند، طبیعتا باید از وی در جای خود استفاده کرد و نه در حوزه ترویج و صیانت از فرهنگ اسلامی.
ثالثا در کنار دنباله‌روی از جریان ناتوی فرهنگی و دفاع از آزادی ماهواره و اینترنت، نمی‌توان درباره فساد اخلاقی و بنیان خانواده ابراز نگرانی کرد. ضمنا آقای جنتی باید توضیح دهد که به استناد کدام آدرس و آمار غلط مدعی است از هر 3 خانواده تهرانی یکی به طلاق می‌انجامد؟! یا از هر 4 ازدواج یکی به طلاق منجر می‌شود؟‌! اما اگر اصل دغدغه درست باشد، آیا می‌توان با نگاهی مارکسیستی، صرفا به اقتصاد اصالت داد و کوتاهی خود- و برخی مسئولان قبلی که قدمت فعالیت آنها به دوره اصلاحات و حتی سازندگی می‌رسد- در زمینه صیانت از فرهنگ عمومی و مقابله با علف‌های هرز و ترویج بیماری‌های اخلاقی و فرهنگی به شکل سازمان یافته (مطابق نقشه و تهاجم فرهنگی) را توجیه کرد؟ اما اگر ادعا بر این است که دستگاه‌های دولتی مسئولیتی در امر مقابله با تهاجم فرهنگی ندارند و تمام امور فرهنگی و نظارتی باید واگذار شود، در آن صورت چه نیاز به دستگاه عریض و طویلی مانند وزارت ارشاد و هزینه‌های هنگفت آن است؟!
رابعا سهم برخی دستگاه‌های دولتی و از جمله وزارت ارشاد طی 2 دهه اخیر در ترویج مسائل ضد فرهنگی و حمایت از محصولات ضد اسلامی، سهم جداگانه‌ای است که متاسفانه امروز نیز تداوم دارد و باید پرسید آیا ترویج مسائل ضد فرهنگی و عناصر بدسابقه نیز جزو دغدغه‌های وزارت ارشاد است؟!
خامسا وزیر محترم ارشاد در حالی با عبور از آقای روحانی، خاستگاه اعتدال را به آقای هاشمی و دولت وی نسبت می‌دهد بسیاری از نابسامانی‌های اقتصادی و فرهنگی امروز  ریشه در عملکرد دولت سازندگی دارد.
و بالاخره اینکه موضوع بدحجابی وسایلی نظیر ساپورت‌پوشی برخی خانم‌ها در محیط عمومی صرفا موضع منتقدان دولت نیست و از جمله اخیرا علی مطهری از حامیان دولت نسبت به این امر ابراز نگرانی کرده و وزیر کشور را مورد سوال قرار داده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 20
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 10
  • زهره ۰۱:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    نمی دونم چرا یه عده خودشان را قیم و همه چیزدان مملکت می دانند و می خواهند برای همه چیز مردم تصمیم بگیرند لباسشان - دینشان - سرگرمی هایشان و حتی تعداد فرزند آنها . می ترسم تا چند سال دیگه مردانی که کمتر از 4 فرزند دارند به شلاق محکوم کنند!!!!
  • امير ۰۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    راس ميگه نگرانه . شما هم نگرانيد . خانمها هم نگرانند.
  • شمس ۰۳:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    بازم شریعتمداری؟شریعتمداری اینجا !شریعتمداری اونجا!شریعتمداری همه جا!!!
  • rasoul ۰۳:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    در هر دو زمینه باید با جدیت تلاش کرد
  • ۰۳:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    مشرق جون مادرت چاپ کن این را: اقای شریعتمداری من یکی از موافقان اکثر نظرات شما هستم اما در مورد وضع فرهنگی جامعه نظرات شما مصداق بارز این ضرب المثله"سگ را باز میکنند وسنگ را می بندند." به نظر شما یک جوان چند سال زمان نیاز دارد تا در سیستم ایران تشکیل خانواده دهد؟ یا چند سال باید وقت صرف موانعی که سیستم پیش پای جوانان میگذارد بکند؟(مثل سربازی) خوب پس یه معادله ی ساده است جوانی که نتواند از راه درست نیاز های خود را تامین کند دنبال بیراهه های فساد میرود وزیاد نمی خواد انسان توهم ناتوی فرهنگی بزنه ملت ما دچار تحریم شدید داخلی در همه ی ابعاد است.
  • ۰۳:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    من نخوندم ولي بهم بگيد گريزي به فتنه آمريکايي - اسرائيلي انگليسي 88 زده يا نه ؟! خيلي دلواپسش شدم
  • محمد مهدی ۰۶:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    آقا یه سوال. مگه یکی از عواملی که باعث زیاد شدن فساد اخلاق میشه و به سقوط اخلاقی جامعه منجر شده همین ساپورت پوشیدن برخی خانم ها نیست؟ کلا حرف حساب این علی خان جنتی چیه؟! میخواد بگه منم هستم؟!!یا اینکه...
  • محمد ۰۶:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    به به معنی اعتدال رو از زبان آقای جنتی هم فهمیدیم! اعتدال از سال 68 شروع شد با آقای هاشمی!!! اون وقت این که افراط و تفریط نبودش میشه بفرمایید وقتی به کروات رو به چییییییی! تشبیه می کنن جزو کدوم دسته میشه؟! بعد امروز که مشتاق دیدار زیبارو(!)ها هستن جزو کدوم یکی دسته میشه؟ احتمالا جفتش اعتداله منتها با یه چرخش 180 درجه! یه نیم نگاهی به دو فتنه 78 و 88 بندازید و مواضع آقای هاشمی رو بخونید بیشتر با این اعتدال آشنا میشید! در ضمن همین وضع حجاب و عفاف و طریق انتخاب همسر به سبک غربی و ظاهر بینیه که بینیان خانواده رو داره نابود می کنه نه طریقه خرید مسکن! 5 دقیقه پای صحبت قدیمی ها بشینید می فهمید با چه وضع سختی زندگی کردن و زندگیشون رو رشد دادن (که حتی تحمل چند روزش برا ما ها نشدنیه!) نه این که انتظار داشته باشن شب اول عروسی برن تو خونه مجلل خودشون! لطفا آدرس غلط ندید!
  • ۰۷:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    آمار دفاتر ازدواج وطلاق كه قبلا ميگفت از هر 5 ازدواج يكي منجر به طلاق ميشه.البته با وخيمتر شدن اوضاع وافزايش گراني و...بعيد نيست به اين رقم ادعايي از هر3تا يكي نزديكتر شده باشه.
  • حمید ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    شماهمگی سروته یک کرباس هستیدواین جنگهای زرگری برای شیره مالیدن سرملت بدبخت است .
  • مهدی ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    واقعا لذت بردم از این نقد منصفانه و دور از حذب گرایی. مشرق به خاطر داشتن همچین نقادان بی طرف و مسخره ای بهت تبریک میگم. وزیر ارشاد از خود صلب مسئولیت نکردند و بسار ریشه ای تر به مسئله فرهنگی که ریشه در اقتصاد مردم داره پرداختند. اگر به فرض محالهمه در مملکت ما چادری هم بشوند و مشکل اقتصادی آنها حل نشود مطمئن باشید از زیر چادرها فساد بیداد میکند
  • sadegh ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    من هم با آقای جنتی موافقم که امور نظارت و فرهنگ باید واگذار شود چون ...
  • ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    اگر کاربلد امور اقتصادی هستند، طبیعتا باید از وی در جای خود استفاده کرد و نه در حوزه ترویج و صیانت از فرهنگ اسلامی.
  • حاج احمد ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    اقاي جنتي شما بهتره حوزه خودتون رو سر وسامان بدهيد .اگر بيشتر هم نگران اقتصاديد جاتون رو با وزير اقتصاد عوض كنيد؟!؟!؟!؟؟!
  • حاج احمد ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    ايول
  • ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    بارک الله اقامحمد
  • محراب ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    دم شریعتمداری گرم
  • ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    بابا تو دیگه خیلی شوتی حمیدخان
  • ۱۳:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    آقای شریعتمداری عزیز: اجرت با خدا
  • ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۴
    0 0
    اینکه مردم شدیدا مصرف گرا شدند ریشه در کجا داره؟ زمان جنگ که وضعیت کشور بسیار بحرانی بود همه با خوبی و خوشی زندگی میکردند و توی هر خونه 3 4 تا بچه بود! شما بیا فرهنگ قناعت رو در جامعه گسترس بده آداب و رسوم اسلامی رو گسترش بده فرهنگ کار و تلاش رو گسترش بده و...!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس